Klik her for menu »

Om os


Forretningsidé 
Bemandingskompagniet er et bemandingsbureau, der tilbyder kompetente, ansvarsfulde og fleksible vikarer indenfor pleje og omsorg. Vi garanterer høj kvalitet, punktlighed og konstruktiv opfølgning. 
 
Vores historie 
Bemandingskompagniet opstartede i Danmark i sommeren 2004, og er siden ekspanderet kraftigt både geografisk og økonomisk. Vi leverer i dag vikarer til såvel primær- som sekundær sektor, og har også vundet licitationer indenfor begge sektorer som fortsat er gældende. Vi underviser vores vikarer, så de er opdaterede idenfor specifikke områder alt efter behovet.

Om POWERCARE & POWERDOC
Bemandingskompagniet er i 2019 blevet opkøbt af Lisbeth Sejer Holding Aps, som allerede har to vikarbureauer under sig, nemlig POWERCARE A/S og POWERDOC. Bemandingskompagniet fungerer fortsat som et selvstændigt selskab. Du kan læse mere om POWERCARE & POWERDOC på POWERCAREs hjemmeside
her.

Bemandingskompagniet samarbejder med følgende kommuner: 

Allerød, Egedal, Glostrup, Greve, Faxe, Furesø, Kalundborg, Køge, Lejre, Holbæk, Odsherred, Næstved, Ringsted, Roskilde, Slagelse, Solrød, Sorø, Stevns og Sygehusene Region Sjælland.     
Fordele ved at være ansat i Bemandingskompagniet:

  • Løn hver 14. dag
  • Feriepenge
  • Relevant undervisning
  • Pensionsordning
  • Personalegoder

... Blandt meget andet.

Læs mere her!Hovedkontor
Bryggertorvet 1,
2900 Hellerup
info@bemandingskompagniet.dk
CVR-nr. 27664989

Akutte henvendelser og bestillinger:
Året rundt fra kl. 06-24

Tlf. +45 26 31 22 33