Klik her for menu »

Nyheder


06 feb 2019 - To gode nyheder; Bemandingskompagniet er blevet opkøbt af Lisbeth Sejer Holding Aps, og har i samme omgang genvundet Fællesudbud Sjælland.

Indsendt af Nanna (naj) den Feb 06 2019
Nyheder >>

Bemandingskompagniet er blevet opkøbt af Lisbeth Sejer Holding Aps, som allerede har to vikarbureauer under sig, nemlig POWERCARE A/S og POWERDOC A/S. Bemandingskompagniet vil fortsat fungere som et selvstændigt selskab.

Hverken vikarer eller kunder kommer til at mærke forskel i den daglige kontakt med os, da vores faste medarbejdere fortsat er ansat og vil tage telefonen.
Opkøbet betyder først og fremmest nogle ændringer internt i vores organisation – blandt andet flytter vores hovedkontor fra Ringsted til nye lokaler i Hellerup, hvor POWERCARE også har kontor. Vi vil dog stadig have de lokale kontorer som hidtil.
Den ny driftschef for Bemandingskompagniet hedder Henning Fonnesbæk.

 

Endnu en glædelig nyhed er, at Bemandingskompagniet har genvundet Fællesudbud Sjælland.

Det betyder, at vi de næste fire år kan tilbyde vores vikarer mange vagter i Odsherred, Holbæk, Lejre, Roskilde og Slagelse, Ringsted og Sorø.

 

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige en stor tak til alle de vikarer, som er tilknyttet Bemandingskompagniet. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer, og det er på grund af jeres gode og flittige arbejde, at salget er en realitet. Det betyder, at Bemandingskompagniet nu er del af et holdingselskab, der dækker både hele Danmark og Skandinavien, og som tæller over 20.000 vikarer.

Mere info om opkøbet af Bemandingskompagniet kan rettes til Henning Fonnesbæk på tlf. 96 29 61 58.

Tilbage


Fordele ved at være ansat i Bemandingskompagniet:

  • Løn hver 14. dag
  • Feriepenge
  • Relevant undervisning
  • Pensionsordning
  • Personalegoder

... Blandt meget andet.

Læs mere her!Hovedkontor
Bryggertorvet 1,
2900 Hellerup
info@bemandingskompagniet.dk

Akutte henvendelser og bestillinger:
Året rundt fra kl. 06-24

Tlf. +45 26 31 22 33