Klik her for menu »

Nyheder


Vi skal være dér, hvor hænderne slipper op - med al vores sundhedsfaglige erfaring og kompetence

Indsendt af Frederik (fch) den Mar 13 2020
Nyheder >>

Kære vikar,


Vi står i en højst usædvanlig situation, som kræver en ekstra indsats af alle os sundhedsfaglige fagpersoner.   
 
Det er Bemandingskompagniet og POWERCAREs vigtigste opgave sammen med dig at medvirke til at løse alle de ekstra opgaver, som er opstået i sundhedsvæsenet. Vi skal være dér, hvor hænderne slipper op! Langt de fleste borgere og patienter der har fået COVID-19, er hjemme i karantæne. Hospitalerne har fokus på de, som er blevet virkeligt syge, og de som er alvorligt syge af helt andre årsager.  
 
Alle I som er vikarer i Bemandingskompagniet og POWERCARE, skal træde til for at aflaste på sygehuse og i hjemmeplejen, samt for at bistå med faglig viden og erfaring. 
Der er virkelig hårdt brug for dygtige fagpersoner til at løse sygdomssituationer og behandlingstiltag for alle typer patienter. 
 
Vi skriver til dig som sundhedsfaglig person i Bemandingskompagniet og POWERCARE personligt, for at anerkende din store indsats og bede dig fortsætte arbejdet i vagter og vikariater på sygehusene og i hjemmeplejen. Uanset om du arbejder som vikar på sygehuse i Danmark, Norge, Sverige og Færøerne, eller arbejder på plejecentre og i hjemmeplejen i hele Danmark.  
 
Smitteveje - forebyggelse: 
Coronavirus smitter ved dråbeinfektion. Smittespredning sker ofte ved dråber fra hoste og nys, som spreder sig i luften i ca. 2 meters afstand, hvor viruspartiklerne kan smitte andre via mund, næse og øjne. Viruspartiklerne falder dog til jorden, således man ikke skal frygte at være i samme rum som en mulig smittet, hvis afstanden er ca. 2 -3 meter. Brug evt. maske, når du er tæt på patienten/borgeren/den fødende, selvom masker ikke generelt er anbefalet af Sundhedsstyrelsen i Danmark. Vask hænderne hyppigt og grundigere efter de sædvanlige hygiejnemæssige forskrifter, og brug engangshandsker i arbejdet med patienter og borgere.
 
Bemandingskompagniet og POWERCARE anbefaler: 

 • Vi opfordrer alle vores vikarer til at tage afsted på planlagte vagter og i planlagte vikariater, og hjælpe til, der hvor der mangler sundhedsfaglige hænder og kompetencer.
 • Sundhedsministeren har udmeldt, at der bliver brug for alt det personale, man kan skaffe. Det gælder også medarbejdere, der er gået på pension for nylig, medicinstuderende og sygeplejestuderende. Hvorfor alle Bemandingskompagniet og POWERCAREs vikarer opfordres til at gå ind på 'min side' og anmode om vagter eller ringe til os på tlf. (+45) 45 540 540.
 • Sundhedsstyrelsen i Danmark skriver, at der ingen grund er til at bruge mundbind, heller ikke når man f.eks. er i en lufthavn eller rejser, da intet tyder på, at anvendelse af mundbind hos raske reelt har en effekt på smittespredningen. Giver det dig tryghed, så brug mundbind.
 • Vask hænder hyppigt og grundigt, brug engangshandsker i relevante kontaktsituationer. 
 • Vis hensyn til andre ved at nyse eller hoste i et engangslommetørklæde eller albuebøjningen.
 • Begræns fysisk kontakt, dvs. undgå håndtryk, kindkys og kram. 
 • Holde dig fagligt opdateret på den respektive afdelings forholdsregler hvor du allerede er, eller skal, i vagt, for at forebygge kontaktsmitte mellem afdelingens patienter.
 • Hvis du er syg eller har symptomer, så følg Sundhedsstyrelsens anbefalinger på sst.dk.  
 • Følger du disse råd, kan du hjælpe med at forebygge smittespredning og beskytte dig selv og andre mod smitte. Vi holder alle vores vikarer løbende opdateret på mail, min side og på vores hjemmeside.

 
For yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os i Bemandingskompagniet og POWERCARE: 

 1. Bemandingskompagniet og POWERCAREs hotline tlf. (+45) 45 540 540, hvor der sidder sundhedsfaglige uddannede personalekonsulenter ved telefonen 6-24 hver dag året rundt.
 2. Direktør og sygeplejerske Lisbeth Sejer Rasmussen træffes 24/7 på tlf. (+45) 6160 4500 – særligt ved faglige spørgsmål. 


Hjertelig hilsen 

Lisbeth Sejer Rasmussen

 

Tilbage


Fordele ved at være ansat i Bemandingskompagniet:

 • Løn hver 14. dag
 • Feriepenge
 • Relevant undervisning
 • Pensionsordning
 • Personalegoder

... Blandt meget andet.

Læs mere her!Hovedkontor
Bryggertorvet 1,
2900 Hellerup
info@bemandingskompagniet.dk
CVR-nr. 27664989

Akutte henvendelser og bestillinger:
Året rundt fra kl. 06-24

Tlf. +45 26 31 22 33